Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video)

Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video)

Donny Roelvink heeft een zeer heftig ongeluk gehad, dus schrik niet van de beelden die hij deelt op Instagram. Hij laat zijn volgers weten: "Bij het maken van een video ben ik onder een auto terechtgekomen en dat is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance", vertelt hij. Ook zijn vader Dries Roelvink reageert op het ongeluk, bekijk zijn reactie in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Donny Roelvink</em> overreden door <em>Hummer</em>, Dries deelt details van het ongeluk (video) Donny Roelvink heeft een zeer heftig ongeluk gehad, dus schrik niet van de beelden die hij deelt op Instagram. Hij laat zijn volgers weten: "Bij het maken van een video ben ik onder een auto terechtgekomen en dat is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance", vertelt hij. Ook zijn vader Dries Roelvink reageert op het ongeluk, bekijk zijn reactie in de video hieronder. Lees verder onder de video. "Dan hadden we geen Donny meer"Dries wist niet wat hij hoorde toen hij maandag een telefoontje kreeg van zijn zoon Dave. Hij kreeg te horen dat zijn andere zoon Donny was overreden door een Hummer en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten: "Hij neemt fitnessfilmpjes op voor Instagram en wilde iets naspelen", vertelt Dries. "Als dit met een normale auto was gebeurd, dan hadden we geen Donny meer", vervolgt hij zijn verhaal. Hij heeft verschillende ribben gebroken en een klaplong: "Hij zit onder de hechtingen." Donny moet een week in het ziekenhuis blijven, de verzorgers maken zich vooral zorgen om de klaplong. Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met Dries over Donnys ongeluk. Bekijk ook Video: Donny Roelvink zwaargewond na ongeluk, bekijk zijn verhaal Bekijk deze video »
Show :
Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video)

"Dan hadden we geen Donny meer"
Dries wist niet wat hij hoorde toen hij maandag een telefoontje kreeg van zijn zoon Dave. Hij kreeg te horen dat zijn andere zoon Donny was overreden door een Hummer en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten: "Hij neemt fitnessfilmpjes op voor Instagram en wilde iets naspelen", vertelt Dries. "Als dit met een normale auto was gebeurd, dan hadden we geen Donny meer", vervolgt hij zijn verhaal. Hij heeft verschillende ribben gebroken en een klaplong: "Hij zit onder de hechtingen." Donny moet een week in het ziekenhuis blijven, de verzorgers maken zich vooral zorgen om de klaplong.

Bekijk hierboven de RTL Boulevard-video met Dries over Donnys ongeluk.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV