Sywert van Lienden reageert na rechtszaak: "Dit is een nationaal misverstand" (video)

Sywert van Lienden reageert na rechtszaak: "Dit is een nationaal misverstand" (video)

Sywert van Lienden en zijn collega Bernd Damme werden maandag 13 juni gehoord in de rechtbank in Amsterdam. De twee heren worden verdacht van oplichting en verduistering rond de verkoop van mondkapjes. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over Sywert van Lienden bij de rechtbank.

Lees verder onder de video.

<em>Sywert van Lienden</em> reageert na rechtszaak: &quot;Dit is een nationaal misverstand&quot; (video) Sywert van Lienden en zijn collega Bernd Damme werden maandag 13 juni gehoord in de rechtbank in Amsterdam. De twee heren worden verdacht van oplichting en verduistering rond de verkoop van mondkapjes. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over Sywert van Lienden bij de rechtbank. Lees verder onder de video. Nationaal misverstandVan Lienden heeft bij een hoorzitting in de rechtbank in Amsterdam uitgehaald naar de rechtbank, het Openbaar Ministerie, de politiek en de media: "Er is hier geen sprake van een misstand, maar van een nationaal misverstand", zei hij over het verzoek van het OM om hem te ontslaan als bestuurder van de Stichting Hulp Alliantie (SHA). Bekijk hierboven de video van De Telegraaf over de hoorzitting in de rechtbank in Amsterdam. Bekijk ook Martijn Koning over Sywert van Lienden: 'Hij krijgt nu echt grote problemen' (video) Bekijk deze video » Peter Plasman bij Humberto: "Sywert van Lienden nu ook verdacht van verduistering" Bekijk deze video »
Politiek :
Sywert van Lienden reageert na rechtszaak: "Dit is een nationaal misverstand" (video)

Nationaal misverstand
Van Lienden heeft bij een hoorzitting in de rechtbank in Amsterdam uitgehaald naar de rechtbank, het Openbaar Ministerie, de politiek en de media: "Er is hier geen sprake van een misstand, maar van een nationaal misverstand", zei hij over het verzoek van het OM om hem te ontslaan als bestuurder van de Stichting Hulp Alliantie (SHA).

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf over de hoorzitting in de rechtbank in Amsterdam.

Actuele video's

Meer actuele video's