Sahil Amar Aïssa in Khalid & Sophie over ludiek dating-evenement tegen woningnood

Sahil Amar Aïssa in Khalid & Sophie over ludiek dating-evenement tegen woningnood

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Sahil Amar Aïssa in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over ludiek dating-evenement tegen <em>woningnood</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een dating-evenement voor huurders, daar komt een woningcorporatie nu mee. Deze ludieke actie is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de woningnood. Sahil Amar Aïssa reageert op het evenement: "Het systeem moet veranderen, we moeten het niet voor de mensen moeilijker maken om huizen te kopen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sahil Amar Aïssa in Khalid & Sophie over ludiek dating-evenement tegen woningnood

Een dating-evenement voor huurders, daar komt een woningcorporatie nu mee. Deze ludieke actie is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de woningnood. Sahil Amar Aïssa reageert op het evenement: "Het systeem moet veranderen, we moeten het niet voor de mensen moeilijker maken om huizen te kopen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's