Video: Lex Uiting op ziekenbezoek bij Mick Jagger met fruitmand

Video: Lex Uiting op ziekenbezoek bij Mick Jagger met fruitmand

70.000 teleurgestelde fans verlieten gisteravond de Johan Cruyff Arena nadat het concert van de Rolling Stones niet doorging. Leadzanger Mick Jagger heeft corona en dat betekent dat hij in quarantaine zit in Nederland. Lex Uiting ging bij hem op ziekenbezoek met een fruitmand.

Video: Lex Uiting op ziekenbezoek bij <em>Mick Jagger</em> met fruitmand 70.000 teleurgestelde fans verlieten gisteravond de Johan Cruyff Arena nadat het concert van de Rolling Stones niet doorging. Leadzanger Mick Jagger heeft corona en dat betekent dat hij in quarantaine zit in Nederland. Lex Uiting ging bij hem op ziekenbezoek met een fruitmand. Weinig succesLex Uiting heeft weinig succes bij het ziekenbezoek wat hij gepland heeft. Via de hoofdingang lukt het hem niet en ook via het water kan hij geen glimp opvangen van de leadzanger van de Rolling Stones. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Lex Uiting op ziekenbezoek bij Mick Jagger met fruitmand

Weinig succes
Lex Uiting heeft weinig succes bij het ziekenbezoek wat hij gepland heeft. Via de hoofdingang lukt het hem niet en ook via het water kan hij geen glimp opvangen van de leadzanger van de Rolling Stones.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV