Wilfred Genee haalt uit naar Angela de Jong: "Je hebt Paul de Leeuw ter dood veroordeeld"

Wilfred Genee haalt uit naar Angela de Jong: "Je hebt Paul de Leeuw ter dood veroordeeld"

Woensdag 15 juni 2022 om 08:33

Dat Angela de Jong een scherpe pen heeft is inmiddels wel bekend. Toch leek Wilfred Genee dinsdag enigszins ontstemd door het feit dat De Jong Paul de Leeuw in haar column bijna ter dood heeft veroordeeld. Daar is De Jong het niet helemaal mee eens: "Ik vind het [Busje komt zo, red.] een heel leuk programma. Er kijkt alleen geen hond naar."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> haalt uit naar <em>Angela de Jong</em>: &quot;Je hebt Paul de Leeuw ter dood veroordeeld&quot; Dat Angela de Jong een scherpe pen heeft is inmiddels wel bekend. Toch leek Wilfred Genee dinsdag enigszins ontstemd door het feit dat De Jong Paul de Leeuw in haar column bijna ter dood heeft veroordeeld. Daar is De Jong het niet helemaal mee eens: "Ik vind het [Busje komt zo, red.] een heel leuk programma. Er kijkt alleen geen hond naar." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Krediet"Dan moet je concluderen dat Paul de Leeuw zoals we hem kennen - in een show vol verrassingen, kolderieke gein, gooien met taarten - niet meer werkt op televisie," concludeert de tv-columniste. Johan Derksen mengt zich ook in de discussie en vindt dat De Leeuw enig krediet verdient vanwege zijn staat van dienst, maar volgens De Jong heeft hij zelf ook gezegd conclusies te verbinden aan het al dan niet welslagen van Busje komt zo. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Krediet
"Dan moet je concluderen dat Paul de Leeuw zoals we hem kennen - in een show vol verrassingen, kolderieke gein, gooien met taarten - niet meer werkt op televisie," concludeert de tv-columniste. Johan Derksen mengt zich ook in de discussie en vindt dat De Leeuw enig krediet verdient vanwege zijn staat van dienst, maar volgens De Jong heeft hij zelf ook gezegd conclusies te verbinden aan het al dan niet welslagen van Busje komt zo.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's