Op1 gemist? Oekraïense staatssecretaris Emine Dzhaparova vreest voor oorlog in Europa

Op1 gemist? Oekraïense staatssecretaris Emine Dzhaparova vreest voor oorlog in Europa

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Oekraïense staatssecretaris <em>Emine Dzhaparova</em> vreest voor oorlog in Europa Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Emine Dzhaparova, de Oekraïense staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken, zei dinsdag in Op1 te vrezen voor een oorlog in Europa als de strijd in Oekraïne niet ingeperkt wordt. Ze trekt de vergelijking met Adolf Hitler en de Tweede Wereldoorlog: toen Hitler Oostenrijk bezette en Sudetenland annexeerde bleef men vreedzaam met hem omgaan. Eenzelfde situatie zien we nu in de Krim en de Donbas. Zullen we binnenkort daadwerkelijk in oorlog zijn met Vladimir Poetin? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Oekraïense staatssecretaris Emine Dzhaparova vreest voor oorlog in Europa

Emine Dzhaparova, de Oekraïense staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken, zei dinsdag in Op1 te vrezen voor een oorlog in Europa als de strijd in Oekraïne niet ingeperkt wordt. Ze trekt de vergelijking met Adolf Hitler en de Tweede Wereldoorlog: toen Hitler Oostenrijk bezette en Sudetenland annexeerde bleef men vreedzaam met hem omgaan. Eenzelfde situatie zien we nu in de Krim en de Donbas. Zullen we binnenkort daadwerkelijk in oorlog zijn met Vladimir Poetin?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's