Urk!: Zwangere Mathilde Keuter vertelt over zwangerschap en liefdesrelatie (video)

Urk!: Zwangere Mathilde Keuter vertelt over zwangerschap en liefdesrelatie (video)

Gisteren startte het zesde seizoen van de realitysoap Urk!. Thom Goderie van Shownieuws gaat langs bij Mathilde en vraagt naar haar zwangerschap en liefdesrelatie. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Urk!</em>: Zwangere <em>Mathilde Keuter</em> vertelt over zwangerschap en liefdesrelatie (video) Gisteren startte het zesde seizoen van de realitysoap Urk!. Thom Goderie van Shownieuws gaat langs bij Mathilde en vraagt naar haar zwangerschap en liefdesrelatie. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Ongepland zwangerMathilde heeft haar vriend leren kennen via een datingsapp, kort daarna werd ze zwanger tijdens een date. Toen ze erachter kwam heeft ze de vader van haar kind meteen gebeld: "Toen hadden we meteen afgesproken." Mathilde is ervan overtuigd dat ook haar vriend hun relatie en de komst van de baby ziet zitten. Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Teun Föhn laat onderkin verwijderen via bindweefselmassage Bekijk deze video » Start nieuw seizoen Urk!: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongepland zwanger
Mathilde heeft haar vriend leren kennen via een datingsapp, kort daarna werd ze zwanger tijdens een date. Toen ze erachter kwam heeft ze de vader van haar kind meteen gebeld: "Toen hadden we meteen afgesproken." Mathilde is ervan overtuigd dat ook haar vriend hun relatie en de komst van de baby ziet zitten.

Het nieuwe seizoen van Urk! is vanaf dinsdag 15 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's