Opnieuw ruzie Louis van Gaal en Valentijn Driessen: "Je kan blijven zeuren! Walgelijk!"

Opnieuw ruzie Louis van Gaal en Valentijn Driessen: "Je kan blijven zeuren! Walgelijk!"

Woensdag 15 juni 2022 om 09:09

Valentijn Driessen, de parodie op een voetbaljournalist die zich al jaren voornamelijk profileert als de belangrijkste azijnzeiker uit zijn vakgebied, kreeg het dinsdagavond opnieuw aan de stok met bondscoach Louis van Gaal tijdens de persconferentie. Die was er uiteindelijk helemaal klaar mee en noemde de werkwijze van Driessen zelfs "walgelijk".

Lees verder onder de video.

Opnieuw ruzie <em>Louis van Gaal</em> en <em>Valentijn Driessen</em>: &quot;Je kan blijven zeuren! Walgelijk!&quot; Valentijn Driessen, de parodie op een voetbaljournalist die zich al jaren voornamelijk profileert als de belangrijkste azijnzeiker uit zijn vakgebied, kreeg het dinsdagavond opnieuw aan de stok met bondscoach Louis van Gaal tijdens de persconferentie. Die was er uiteindelijk helemaal klaar mee en noemde de werkwijze van Driessen zelfs "walgelijk". Lees verder onder de video. WijnaldumHet lijkt niet meer goed te komen tussen Van Gaal en Driessen. De bondscoach is al geïrriteerd wanneer Driessen begint over de complimenten die Van Gaal aan zichzelf gaf: "Het is logisch dat jij er op terugkomt. Een ander doet het niet, maar jij wel." De bondscoach gaat helemaal los als Driessen de kwestie Georginio Wijnaldum aanstipt: "Je kan blijven zeuren, maar ik ben het niet met je eens, dus we stoppen hiermee. Nee, je hebt de tweede vraag gehad - ik antwoord niet. Je hebt je kans voorbij laten gaan. Twee vragen, zei je! En je moest nog even naar Wijnaldum vragen. Omdat je dat zo lekker vindt. Lekker stoken in een goed huwelijk. Nee jongen, het is walgelijk!" Bekijk de clash tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen hierboven. Bekijk ook Video: Louis van Gaal opnieuw in de clinch met Valentijn Driessen: 'Laat me uitpraten!' Bekijk deze video » Ook René van der Gijp ergert zich aan Valentijn Driessen: "Hij is verzuurd" Bekijk deze video »
Voetbal :

Wijnaldum
Het lijkt niet meer goed te komen tussen Van Gaal en Driessen. De bondscoach is al geïrriteerd wanneer Driessen begint over de complimenten die Van Gaal aan zichzelf gaf: "Het is logisch dat jij er op terugkomt. Een ander doet het niet, maar jij wel." De bondscoach gaat helemaal los als Driessen de kwestie Georginio Wijnaldum aanstipt: "Je kan blijven zeuren, maar ik ben het niet met je eens, dus we stoppen hiermee. Nee, je hebt de tweede vraag gehad - ik antwoord niet. Je hebt je kans voorbij laten gaan. Twee vragen, zei je! En je moest nog even naar Wijnaldum vragen. Omdat je dat zo lekker vindt. Lekker stoken in een goed huwelijk. Nee jongen, het is walgelijk!"

Bekijk de clash tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's