Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: waarom ontstonden er meer <em>eetstoornissen</em> tijdens de coronapandemie? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Gedurende de coronapandemie is het aantal eetstoornissen schrikbarend toegenomen. Kinderarts Annemarie van Bellegem schuift aan bij Op1 om hierover te vertellen en ook presentatrice Evi Hanssen is erbij om over haar eigen ervaringen te vertellen. Volgens Van Bellegem heeft corona als "katalysator" voor eetstoornissen gewerkt, maar moet je er ook "aanleg" voor hebben. Giovanca Ostiana vraagt zich ook af of mensen met een eetstoornis perfectionisten zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Henk Staghouwer in Op1 over perspectief voor boeren: "Plan afspreken met hele keten" Bekijk deze video » Boer en minister van Landbouw bij Op1 in gesprek: "Welke kansen biedt regering?" Bekijk deze video » Op1: Robert Serry werd bij Russische inname De Krim bijna gedeporteerd Bekijk deze video » Op1 gemist? Oekraïense staatssecretaris Emine Dzhaparova vreest voor oorlog in Europa Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Gedurende de coronapandemie is het aantal eetstoornissen schrikbarend toegenomen. Kinderarts Annemarie van Bellegem schuift aan bij Op1 om hierover te vertellen en ook presentatrice Evi Hanssen is erbij om over haar eigen ervaringen te vertellen. Volgens Van Bellegem heeft corona als "katalysator" voor eetstoornissen gewerkt, maar moet je er ook "aanleg" voor hebben. Giovanca Ostiana vraagt zich ook af of mensen met een eetstoornis perfectionisten zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV