Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: waarom ontstonden er meer <em>eetstoornissen</em> tijdens de coronapandemie? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Gedurende de coronapandemie is het aantal eetstoornissen schrikbarend toegenomen. Kinderarts Annemarie van Bellegem schuift aan bij Op1 om hierover te vertellen en ook presentatrice Evi Hanssen is erbij om over haar eigen ervaringen te vertellen. Volgens Van Bellegem heeft corona als "katalysator" voor eetstoornissen gewerkt, maar moet je er ook "aanleg" voor hebben. Giovanca Ostiana vraagt zich ook af of mensen met een eetstoornis perfectionisten zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: waarom ontstonden er meer eetstoornissen tijdens de coronapandemie?

Gedurende de coronapandemie is het aantal eetstoornissen schrikbarend toegenomen. Kinderarts Annemarie van Bellegem schuift aan bij Op1 om hierover te vertellen en ook presentatrice Evi Hanssen is erbij om over haar eigen ervaringen te vertellen. Volgens Van Bellegem heeft corona als "katalysator" voor eetstoornissen gewerkt, maar moet je er ook "aanleg" voor hebben. Giovanca Ostiana vraagt zich ook af of mensen met een eetstoornis perfectionisten zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV