Voor Hetzelfde Geld gemist? Afstand van woning is probleem voor Mark en Sabine

Voor Hetzelfde Geld gemist? Afstand van woning is probleem voor Mark en Sabine

Woensdag 15 juni 2022 om 11:06

Gisteren zagen we in Voor Hetzelfde Geld Mark en Sabine. Zij kunnen voor hun budget van 650.000 euro geen vrijstaand huis vinden in Haarlem en zoeken verder. Mark en Sabina worden kort daarna verliefd op het monumentale huis in Winterswijk. Alleen is de afstand naar werk en hun ouders echt te ver voor het stel. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hieronder. Bij 2:30 minuten vertrekt het stel van het nieuwe huis naar hun ouders: "Nou kijken hoe ver het is", zegt de blondine nog optimistisch.

<em>Voor Hetzelfde Geld</em> gemist? Afstand van woning is probleem voor Mark en Sabine Gisteren zagen we in Voor Hetzelfde Geld Mark en Sabine. Zij kunnen voor hun budget van 650.000 euro geen vrijstaand huis vinden in Haarlem en zoeken verder. Mark en Sabina worden kort daarna verliefd op het monumentale huis in Winterswijk. Alleen is de afstand naar werk en hun ouders echt te ver voor het stel. Bekijk het fragment van Voor Hetzelfde Geld hieronder. Bij 2:30 minuten vertrekt het stel van het nieuwe huis naar hun ouders: "Nou kijken hoe ver het is", zegt de blondine nog optimistisch. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Bekijk ook Herman twijfelt enorm om de woning: "Verkeerd gevoel" (Voor Hetzelfde Geld) Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: "In Haarlem alleen een rijtjeswoning voor 650.000 euro" (video) Bekijk deze video »
TV :
Voor Hetzelfde Geld gemist? Afstand van woning is probleem voor Mark en Sabine

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's