Bekijk beelden vanuit de rechtbank tijdens zaak overval Nikkie de Jager

Bekijk beelden vanuit de rechtbank tijdens zaak overval Nikkie de Jager

De rechtbank in Rotterdam is dinsdag begonnen aan het strafproces tegen acht mannen die worden verdacht van een serie gewelddadige overvallen bij onder anderen YouTube-ster Nikkie de Jager. Bekijk hieronder beelden vanuit de rechtszaal tijdens het behandelen van de zaak van Nikkie.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden vanuit de rechtbank tijdens zaak overval <em>Nikkie de Jager</em> De rechtbank in Rotterdam is dinsdag begonnen aan het strafproces tegen acht mannen die worden verdacht van een serie gewelddadige overvallen bij onder anderen YouTube-ster Nikkie de Jager. Bekijk hieronder beelden vanuit de rechtszaal tijdens het behandelen van de zaak van Nikkie. Lees verder onder de video. "Meest traumatische gebeurtenis"Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, werd in augustus 2020 jaar met haar verloofde overvallen in hun eigen huis. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste is vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Ze noemde de overval in een van haar video’s "een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Finale Make Up Your Mind: Fred van Leer en Jim Bakkum vallen van hun stoel Bekijk deze video » Video: overvallers Nikkie de Jager vandaag angstvallig stil voor rechter Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Meest traumatische gebeurtenis"
Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, werd in augustus 2020 jaar met haar verloofde overvallen in hun eigen huis. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste is vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Ze noemde de overval in een van haar video’s "een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven", schrijft Shownieuws op hun website. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's