Joost Eerdmans: 'Benzineaccijns en BTW in supermarkt moeten naar nul' (Humberto)

Joost Eerdmans: 'Benzineaccijns en BTW in supermarkt moeten naar nul' (Humberto)

Joost Eerdmans vindt dat de overheid de Nederlander 'aan de pomp' beter moet helpen: "De benzineaccijns hebben ze verlaagd met 20% maar dat is alweer ongedaan gemaakt door de prijs van olie. Wij zeggen: de accijns moet naar nul."

'BTW in supermarkt naar nul'
En ook de prijzen in de supermarkten moeten flink omlaag als het aan JA21 ligt: 'Ook bij de boodschappenkar moet de BTW naar nul.' Gaat een dergelijk besluit dan niet ten koste van andere sectoren? Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Joost Eerdmans: 'Benzineaccijns en BTW in supermarkt moeten naar nul' (<em>Humberto</em>) Joost Eerdmans vindt dat de overheid de Nederlander 'aan de pomp' beter moet helpen: "De benzineaccijns hebben ze verlaagd met 20% maar dat is alweer ongedaan gemaakt door de prijs van olie. Wij zeggen: de accijns moet naar nul." 'BTW in supermarkt naar nul'En ook de prijzen in de supermarkten moeten flink omlaag als het aan JA21 ligt: 'Ook bij de boodschappenkar moet de BTW naar nul.' Gaat een dergelijk besluit dan niet ten koste van andere sectoren? Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Joost Eerdmans: 'Benzineaccijns en BTW in supermarkt moeten naar nul' (Humberto)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV