Video: Leontine vermaakt zich ook prima zonder Marco

Video: Leontine vermaakt zich ook prima zonder Marco

Leontine Ruiters (of toch nog Borsato?) lijkt na al het gedoe rondom haar vermeende ex Marco helemaal klaar te zijn voor een gezellige zomer. Op haar Instagram deelt ze de afgelopen tijd namelijk regelmatig foto's en video's van vrolijke uitstapjes die ze met haar vriendinnen maakt en dat is haar na deze roerige tijden natuurlijk van harte gegund.

'Daar zeg ik nooooit nee tegen'
Dinsdag was Leontine, duidelijk goedgeluimd, aanwezig op een chique feestje waar ze letterlijk oesters gevoerd werd: 'Daar zeg ik nooooit nee tegen.' Bekijk de beelden hieronder.

Video: <em>Leontine</em> vermaakt zich ook prima zonder Marco Leontine Ruiters (of toch nog Borsato?) lijkt na al het gedoe rondom haar vermeende ex Marco helemaal klaar te zijn voor een gezellige zomer. Op haar Instagram deelt ze de afgelopen tijd namelijk regelmatig foto's en video's van vrolijke uitstapjes die ze met haar vriendinnen maakt en dat is haar na deze roerige tijden natuurlijk van harte gegund. 'Daar zeg ik nooooit nee tegen'Dinsdag was Leontine, duidelijk goedgeluimd, aanwezig op een chique feestje waar ze letterlijk oesters gevoerd werd: 'Daar zeg ik nooooit nee tegen.' Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Shownieuws: aangifte tegen Danny de Munk wegens verkrachting Bekijk deze video » Shownieuws: Linda de Mol genoot in Londen met Chelsea, Julian & Noa Bekijk deze video » Guido den Aantrekker in discussie met Dyantha Brooks: "Vrouwen zitten anders in elkaar" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Leontine vermaakt zich ook prima zonder Marco

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV