112 Vandaag: Viktor werd lastiggevallen in trein en zoekt heldin op (video)

112 Vandaag: Viktor werd lastiggevallen in trein en zoekt heldin op (video)

<em>112 Vandaag</em>: Viktor werd lastiggevallen in trein en zoekt heldin op (video) Dagelijks gaan er heel wat mensen met de trein naar werk of naar huis. Zo ook de 22-jarige Victor. Hij zit maandagavond in een coupé nietsvermoedend te Netflixen op zijn telefoon. Dan loopt het flink uit de hand... Een heldin loste de ruzie op en Viktor wil haar bedanken. De vrouw werkte de ruziezoekers uit de coupé. Je ziet het in bovenstaande video van 112 Vandaag. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkende beelden in 112 Vandaag: Brandweer redt gevelinspecteur in nood Bekijk deze video » 112 Vandaag: Moedige juwelier-eigenaar pakt vier overvallers aan met vaas (video) Bekijk deze video »
TV :
112 Vandaag: Viktor werd lastiggevallen in trein en zoekt heldin op (video)

Dagelijks gaan er heel wat mensen met de trein naar werk of naar huis. Zo ook de 22-jarige Victor. Hij zit maandagavond in een coupé nietsvermoedend te Netflixen op zijn telefoon. Dan loopt het flink uit de hand... Een heldin loste de ruzie op en Viktor wil haar bedanken. De vrouw werkte de ruziezoekers uit de coupé. Je ziet het in bovenstaande video van 112 Vandaag.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV