Steenrijk, Straatarm: Tranen van geluk tijdens het winkelen met dochters (video)

Steenrijk, Straatarm: Tranen van geluk tijdens het winkelen met dochters (video)

Woensdag 15 juni 2022 om 13:54

Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het armere gezin is aan het winkelen en is dolgelukkig met hun aankopen. "Het is gewoon niet normaal, je beseft het ineens. Ik ben gewoon hartstikke blij hoor. Dat is het niet. Maar je praat gewoon over zoveel geld", zegt de blije mama van de dochters. Bekijk het fragment hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Tranen van geluk tijdens het winkelen met dochters (video) Vanavond zien we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Het armere gezin is aan het winkelen en is dolgelukkig met hun aankopen. "Het is gewoon niet normaal, je beseft het ineens. Ik ben gewoon hartstikke blij hoor. Dat is het niet. Maar je praat gewoon over zoveel geld", zegt de blije mama van de dochters. Bekijk het fragment hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's