Wildkampeerders: Een koude eerste vriesnacht voor Simon en Miranda (video)

Wildkampeerders: Een koude eerste vriesnacht voor Simon en Miranda (video)

Zaterdag 18 juni start bij SBS6 een nieuw datingsprogramma. In Wildkampeerders krijgen vrijgezellen de kans van hun leven: een etmaal lang daten én kamperen met een potentiële, grote liefde. Zal de nacht koud worden voor Simon en Miranda?

Vriespunt
De temperatuur buiten bereikt bijna het vriespunt laat Simon weten: "Ben benieuwd hoe we het dadelijk krijgen? Het wordt een graad of 2 ofzo", zegt hij lachend. Wellicht hoopt hij op wat warmte van Miranda. Bekijk hieronder de beelden van de eerste nacht in de tent voor Simon en Miranda

Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

<em>Wildkampeerders</em>: Een koude eerste vriesnacht voor Simon en Miranda (video) Zaterdag 18 juni start bij SBS6 een nieuw datingsprogramma. In Wildkampeerders krijgen vrijgezellen de kans van hun leven: een etmaal lang daten én kamperen met een potentiële, grote liefde. Zal de nacht koud worden voor Simon en Miranda? VriespuntDe temperatuur buiten bereikt bijna het vriespunt laat Simon weten: "Ben benieuwd hoe we het dadelijk krijgen? Het wordt een graad of 2 ofzo", zegt hij lachend. Wellicht hoopt hij op wat warmte van Miranda. Bekijk hieronder de beelden van de eerste nacht in de tent voor Simon en Miranda Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: 'Dan zit ik hier voor de kat z'n kut' Bekijk deze video » Nieuw datingsprogramma Wildkampeerders start zaterdag, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's