Het Perfecte Plaatje-modellen maken het de BN'ers moeilijk: "Geen tanden" (video)

Het Perfecte Plaatje-modellen maken het de BN'ers moeilijk: "Geen tanden" (video)

In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, die nu al te zien is op Videoland, moeten de bekende amateurfotografen Argentijnse mensen, die voor hun werk karton ophalen, in het zonnetje zetten. Niet elk model wil lachen en dat maakt het de BN'ers lastig om een juiste foto te schieten. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>-modellen maken het de BN'ers moeilijk: &quot;Geen tanden&quot; (video) In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, die nu al te zien is op Videoland, moeten de bekende amateurfotografen Argentijnse mensen, die voor hun werk karton ophalen, in het zonnetje zetten. Niet elk model wil lachen en dat maakt het de BN'ers lastig om een juiste foto te schieten. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Eerste afvaller Het Perfecte Plaatje trekt levenslessen uit deelname (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Tijl Beckand 'kotst' op bescheidenheid Jochem van Gelder Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje-modellen maken het de BN'ers moeilijk: "Geen tanden" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV