Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video)

Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video)

<em>Obese</em>: Lichaamsgewicht van Tony &amp; Nikki belemmert <em>leven tussen de lakens</em> (video) Tony en Nikki hebben een jong gezin, een rijk sociaal leven en allebei een drukke baan. Daarnaast houden de Brabanders van het Bourgondische leven, wat ervoor heeft gezorgd dat ze de laatste jaren flink zijn aangekomen. Nikki vindt zichzelf niet aantrekkelijk en Tony irriteert zich aan het feit dat alles heen en weer gaat als hij beweegt. Ze vinden zichzelf én elkaar niet meer aantrekkelijk. Ook de intimiteit is ver te zoeken. Bekijk het fragment van Obese hierboven. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Primeur Obese: personal trainer en psycholoog stoppen samenwerking met Marcel Bekijk deze video » Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt? Bekijk deze video »
TV :
Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video)

Tony en Nikki hebben een jong gezin, een rijk sociaal leven en allebei een drukke baan. Daarnaast houden de Brabanders van het Bourgondische leven, wat ervoor heeft gezorgd dat ze de laatste jaren flink zijn aangekomen. Nikki vindt zichzelf niet aantrekkelijk en Tony irriteert zich aan het feit dat alles heen en weer gaat als hij beweegt. Ze vinden zichzelf én elkaar niet meer aantrekkelijk. Ook de intimiteit is ver te zoeken. Bekijk het fragment van Obese hierboven.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV