Donny Roelvink geeft update vanuit ziekenhuisbed: "Wel wat traantjes gelaten" (video)

Donny Roelvink geeft update vanuit ziekenhuisbed: "Wel wat traantjes gelaten" (video)

Tijdens het maken van een video voor Instagram is Donny Roelvink per ongeluk aangereden door een van zijn fitness vrienden met een Hummer. Hij loopt daarbij een klaplong, een aantal gebroken ribben en heel wat schaafwonden op. Vanuit zijn ziekenhuisbed geeft hij een update.

<em>Donny Roelvink</em> geeft update vanuit <em>ziekenhuisbed</em>: &quot;Wel wat traantjes gelaten&quot; (video) Tijdens het maken van een video voor Instagram is Donny Roelvink per ongeluk aangereden door een van zijn fitness vrienden met een Hummer. Hij loopt daarbij een klaplong, een aantal gebroken ribben en heel wat schaafwonden op. Vanuit zijn ziekenhuisbed geeft hij een update. TraantjesDe jongste van de zoons van Dries Roelvink ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis en geeft vanuit zijn ziekenhuisbed een update over zijn gezondheid: "Ik had wel dood kunnen zijn. We hebben wel wat traantjes gelaten." Niet alleen fysiek moet hij aansterken, maar ook mentaal. Ook denkt hij aan zijn fitness maatje, de bestuurder van de Hummer: "Ik vind het voor hem ook super klote." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Donny Roelvink geeft update vanuit ziekenhuisbed: "Wel wat traantjes gelaten" (video)

Traantjes
De jongste van de zoons van Dries Roelvink ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis en geeft vanuit zijn ziekenhuisbed een update over zijn gezondheid: "Ik had wel dood kunnen zijn. We hebben wel wat traantjes gelaten." Niet alleen fysiek moet hij aansterken, maar ook mentaal. Ook denkt hij aan zijn fitness maatje, de bestuurder van de Hummer: "Ik vind het voor hem ook super klote."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV