Video: Stacey Rookhuizen maakt nieuw programma Wildkampeerders: van single naar ANWB-stelletje

Video: Stacey Rookhuizen maakt nieuw programma Wildkampeerders: van single naar ANWB-stelletje

Stacey Rookhuizen is een tijdje van de buis geweest, maar dat betekent niet dat ze heeft stilgezeten. Ze is aan de slag gegaan als programmamaker en aanstaande zaterdag komt één van haar programma's op de televisie. Dus lig je nou badend in het zweet in de tuin, verkas dan naar binnen voor Wildkampeerders: van single naar ANWB stelletje.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Wildkampeerders: van single naar ANWB-stelletje is iedere zaterdagmiddag om 16:30 te zien op SBS6.

Video: <em>Stacey Rookhuizen</em> maakt nieuw programma <em>Wildkampeerders: van single naar ANWB-stelletje</em> Stacey Rookhuizen is een tijdje van de buis geweest, maar dat betekent niet dat ze heeft stilgezeten. Ze is aan de slag gegaan als programmamaker en aanstaande zaterdag komt één van haar programma's op de televisie. Dus lig je nou badend in het zweet in de tuin, verkas dan naar binnen voor Wildkampeerders: van single naar ANWB stelletje. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Wildkampeerders: van single naar ANWB-stelletje is iedere zaterdagmiddag om 16:30 te zien op SBS6. Bekijk ook Urk!: Zwangere Mathilde Keuter vertelt over zwangerschap en liefdesrelatie (video) Bekijk deze video » Shownieuws: ziet Gerard Joling reünie met Gordon zitten? Bekijk deze video » Video: Abbey Hoes overladen met kritiek na FHM-award Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV