Wilfred Genee windt zich op over uitgesloten Vandaag Inside van Gouden Televizier-Ring-verkiezing

Wilfred Genee windt zich op over uitgesloten Vandaag Inside van Gouden Televizier-Ring-verkiezing

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De Gouden Televizier-Ring-verkiezing is hét evenement waar tv-programma's bekroond worden voor hun werk. Dat is helaas voor Vandaag Inside dit jaar niet het geval, het programma is uitgesloten van de verkiezing.

Wilfred Genee windt zich op over uitgesloten <em>Vandaag Inside</em> van <em>Gouden Televizier-Ring-verkiezing</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Gouden Televizier-Ring-verkiezing is hét evenement waar tv-programma's bekroond worden voor hun werk. Dat is helaas voor Vandaag Inside dit jaar niet het geval, het programma is uitgesloten van de verkiezing. Niet te gelovenWilfred Genee windt zich er best over op dat de mannen van Vandaag Inside er dit jaar niet bijzitten: "Het is toch niet te geloven." Het zou teveel lijken op het vorige programma van de mannen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet te geloven
Wilfred Genee windt zich er best over op dat de mannen van Vandaag Inside er dit jaar niet bijzitten: "Het is toch niet te geloven." Het zou teveel lijken op het vorige programma van de mannen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's