Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: 'Ik waande me op de Titanic'

Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: 'Ik waande me op de Titanic'

Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: <em>'Ik waande me op de Titanic'</em> Het Noorse cruiseschip de Viking Sky is inmiddels veilig de haven binnengevaren maar de passagiers zijn nog allerminst bekomen van de schrik. Ze reageren op de heftige gebeurtenissen die zich afgelopen weekend afspeelden op de Noorse Zee: "Het meubilair gleed heen en weer. Het was een zeer gevaarlijks situatie. Het leek de Titanic wel." Twintig passagiers raakten gewond nadat het schip in een storm belandde en de motoren uitvielen. Bekijk nog meer reacties van opvarenden. Breaking Bad-achtige taferelen in Noord-Brabant: drugsafval-spoor van 2km Bekijk deze video »
Nieuws :
Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: 'Ik waande me op de Titanic'

Het Noorse cruiseschip de Viking Sky is inmiddels veilig de haven binnengevaren maar de passagiers zijn nog allerminst bekomen van de schrik. Ze reageren op de heftige gebeurtenissen die zich afgelopen weekend afspeelden op de Noorse Zee: "Het meubilair gleed heen en weer. Het was een zeer gevaarlijks situatie. Het leek de Titanic wel."

Twintig passagiers raakten gewond nadat het schip in een storm belandde en de motoren uitvielen. Bekijk nog meer reacties van opvarenden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slachtoffer gestrand Noors cruise-schip: 'Ik waande me op de Titanic' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV