René van der Gijp lacht om dieet Peter Gillis: "In drie weken halve kilo afgevallen!"

René van der Gijp lacht om dieet Peter Gillis: "In drie weken halve kilo afgevallen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> lacht om dieet <em>Peter Gillis</em>: &quot;In drie weken halve kilo afgevallen!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp kan het niet laten om in Vandaag Inside het dieet van Peter Gillis even aan te stippen. Sterker nog: de realityster uit Familie Gillis: massa is kassa is druk aan het trainen. Van der Gijp ziet echter nog weinig resultaat: "Hij is nu drie weken aan het trainen en is een halve kilo afgevallen!" In de beelden zien we ook Chatilla van Grinsven voorbij komen, waarop Johan Derksen tot de conclusie doet dat de basketbalster ook alles doet om op televisie te komen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp kan het niet laten om in Vandaag Inside het dieet van Peter Gillis even aan te stippen. Sterker nog: de realityster uit Familie Gillis: massa is kassa is druk aan het trainen. Van der Gijp ziet echter nog weinig resultaat: "Hij is nu drie weken aan het trainen en is een halve kilo afgevallen!" In de beelden zien we ook Chatilla van Grinsven voorbij komen, waarop Johan Derksen tot de conclusie doet dat de basketbalster ook alles doet om op televisie te komen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's