Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik Terminator ben' (Shownieuws)

Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik Terminator ben' (Shownieuws)

Donny Roelvink is na zijn ongeluk van begin deze week alweer op de been en dat maakt hem stiekem best trots: "Dit is toch best knap voor iemand met vijf gebroken ribben", vertelt hij.

'Terminator'
De zoon van Dries ziet er wel nog redelijk gehavend uit maar loopt toch alweer monter door de ziekenhuisgangen. Dat ontgaat ook de medici niet: "De doktoren staan me allemaal aan te kijken alsof ik een of andere Terrminator ben." Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik <em>Terminator</em> ben' (Shownieuws) Donny Roelvink is na zijn ongeluk van begin deze week alweer op de been en dat maakt hem stiekem best trots: "Dit is toch best knap voor iemand met vijf gebroken ribben", vertelt hij. 'Terminator'De zoon van Dries ziet er wel nog redelijk gehavend uit maar loopt toch alweer monter door de ziekenhuisgangen. Dat ontgaat ook de medici niet: "De doktoren staan me allemaal aan te kijken alsof ik een of andere Terrminator ben." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Donny Roelvink zwaargewond na ongeluk, bekijk zijn verhaal Bekijk deze video » Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink deelt update na Hummer-ongeluk: "Ik zit vrij goed in mijn vel" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV