Louis van Gaal noemt Steven Bergwijn "godsgeschenk": "Die speelt niet, maar levert wel"

Louis van Gaal noemt Steven Bergwijn "godsgeschenk": "Die speelt niet, maar levert wel"

Woensdagavond werd Louis van Gaal bij Op1 opnieuw gevraagd naar de kwestie-Georginio Wijnaldum. De bondscoach passeerde de middenvelder omdat die in een slechte vorm verkeert, niet alleen vanwege de weinige speelminuten bij Paris Saint-Germain. Steven Bergwijn is daarentegen een "godsgeschenk": "Die speelt niet, maar levert wel bij het Nederlands elftal."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> noemt Steven Bergwijn &quot;godsgeschenk&quot;: &quot;Die speelt niet, maar levert wel&quot; Woensdagavond werd Louis van Gaal bij Op1 opnieuw gevraagd naar de kwestie-Georginio Wijnaldum. De bondscoach passeerde de middenvelder omdat die in een slechte vorm verkeert, niet alleen vanwege de weinige speelminuten bij Paris Saint-Germain. Steven Bergwijn is daarentegen een "godsgeschenk": "Die speelt niet, maar levert wel bij het Nederlands elftal." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. GewisseldVan Gaal legt uit dat hij Wijnaldum in vijf wedstrijden drie keer heeft gewisseld, wat illustratief is voor de vorm van de voormalige aanvoerder van Oranje. "Je denkt toch niet dat ik mijn beste speler wissel?" is zijn retorische vraag. Toch was er de afgelopen tijd veel te doen om het passeren van Wijnaldum; het leidde opnieuw tot een stevige ruzie met Valentijn Driessen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal noemt Steven Bergwijn "godsgeschenk": "Die speelt niet, maar levert wel"

Gewisseld
Van Gaal legt uit dat hij Wijnaldum in vijf wedstrijden drie keer heeft gewisseld, wat illustratief is voor de vorm van de voormalige aanvoerder van Oranje. "Je denkt toch niet dat ik mijn beste speler wissel?" is zijn retorische vraag. Toch was er de afgelopen tijd veel te doen om het passeren van Wijnaldum; het leidde opnieuw tot een stevige ruzie met Valentijn Driessen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's