Oud-commandant Mart de Kruif over moreel Russische leger: "Verhalen over muiterij"

Oud-commandant Mart de Kruif over moreel Russische leger: "Verhalen over muiterij"

Donderdag 16 juni 2022 om 08:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Oud-commandant <em>Mart de Kruif</em> over moreel Russische leger: &quot;Verhalen over <em>muiterij</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Oud-commandant Mart de Kruif zat woensdag aan de bar bij Vandaag Inside om een update te geven over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij vertelt dat er verhalen de ronde doen over problemen bij het Russische leger; door de roulerende eenheden willen soldaten niet meer terug naar het front. Er zou zelfs sprake zijn van muiterij. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Oud-commandant Mart de Kruif zat woensdag aan de bar bij Vandaag Inside om een update te geven over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij vertelt dat er verhalen de ronde doen over problemen bij het Russische leger; door de roulerende eenheden willen soldaten niet meer terug naar het front. Er zou zelfs sprake zijn van muiterij.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's