Saskia Belleman noemt emotie Sophie Hermans "kinderachtig" in discussie met Louis van Gaal

Saskia Belleman noemt emotie Sophie Hermans "kinderachtig" in discussie met Louis van Gaal

Bij Op1 werd door Louis van Gaal teruggeblikt op de emotie die VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans toonde toen Geert Wilders haar "de tassendrager van Rutte" noemde. Volgens Van Gaal is het juist mooi als mensen emotioneel worden, maar daar was Saskia Belleman het niet mee eens. Die noemde de emotie van Hermans "kinderachtig".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Saskia Belleman</em> noemt emotie Sophie Hermans &quot;kinderachtig&quot; in discussie met <em>Louis van Gaal</em> Bij Op1 werd door Louis van Gaal teruggeblikt op de emotie die VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans toonde toen Geert Wilders haar "de tassendrager van Rutte" noemde. Volgens Van Gaal is het juist mooi als mensen emotioneel worden, maar daar was Saskia Belleman het niet mee eens. Die noemde de emotie van Hermans "kinderachtig". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "Ligt eraan waar"Van Gaal prees Hermans omdat ze liet zien een mens te zijn door haar emoties te tonen, maar Belleman vindt de Tweede Kamer blijkbaar niet de juiste plek om dergelijke emoties te hebben. Volgens haar zijn er veel ergere dingen geroepen in de Kamer. Van Gaal: "We zijn wie we zijn en je mag je laten zien. Ik heb juist respect voor mevrouw Hermans." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman noemt emotie Sophie Hermans "kinderachtig" in discussie met Louis van Gaal

"Ligt eraan waar"
Van Gaal prees Hermans omdat ze liet zien een mens te zijn door haar emoties te tonen, maar Belleman vindt de Tweede Kamer blijkbaar niet de juiste plek om dergelijke emoties te hebben. Volgens haar zijn er veel ergere dingen geroepen in de Kamer. Van Gaal: "We zijn wie we zijn en je mag je laten zien. Ik heb juist respect voor mevrouw Hermans."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's