Maurice Lede scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens Het Perfecte Plaatje

Maurice Lede scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje in Argentinië denkt Jochem van Gelder dat hij de beste plaat heeft geschoten. Ook zijn concurrenten denken dat. Maar dan blijkt dat hij het toch niet zo goed heeft gedaan. Het is Maurice Lede die een negen scoort tijdens de macro-shoot met zijn kikkerdril. En dat had de presentator niet verwacht. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Maurice Lede</em> scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens <em>Het Perfecte Plaatje</em> In Het Perfecte Plaatje in Argentinië denkt Jochem van Gelder dat hij de beste plaat heeft geschoten. Ook zijn concurrenten denken dat. Maar dan blijkt dat hij het toch niet zo goed heeft gedaan. Het is Maurice Lede die een negen scoort tijdens de macro-shoot met zijn kikkerdril. En dat had de presentator niet verwacht. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje-modellen maken het de BN'ers moeilijk: "Geen tanden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Maurice Lede scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV