Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!"

Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!"

Nederland mag zich opmaken voor een paar tropische dagen. Vandaag (donderdag) wordt het al warm, maar vrijdag en zaterdag kan de temperatuur op veel plekken de dertig graden aantikken of daar zelfs overheen gaan. Humberto Tan vindt airco een goede oplossing, maar krijgt vervolgens de wind van voren van Helga van Leur...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Helga van Leur</em> haalt uit naar <em>Humberto Tan</em> om oplossing tegen <em>hitte</em>: &quot;NEE! Geen airco!&quot; Nederland mag zich opmaken voor een paar tropische dagen. Vandaag (donderdag) wordt het al warm, maar vrijdag en zaterdag kan de temperatuur op veel plekken de dertig graden aantikken of daar zelfs overheen gaan. Humberto Tan vindt airco een goede oplossing, maar krijgt vervolgens de wind van voren van Helga van Leur... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Vicieuze cirkelVan Leur legt uit dat je door een airco in een vicieuze cirkel belandt. Binnen wordt het weliswaar lekker koel, maar buiten wordt het door de verplaatsing van warme lucht nóg warmer. Bovendien zijn de energieprijzen natuurlijk torenhoog. De weervrouw heeft drie tips tegen de hitte: zorg dat je huis aan de buitenkant afgeschermd wordt, gooi 's ochtends vroeg alles open en pak het Spaanse ritme op: vroeg opstaan, een siësta en 's avonds lekker barbecueën. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!"

Vicieuze cirkel
Van Leur legt uit dat je door een airco in een vicieuze cirkel belandt. Binnen wordt het weliswaar lekker koel, maar buiten wordt het door de verplaatsing van warme lucht nóg warmer. Bovendien zijn de energieprijzen natuurlijk torenhoog. De weervrouw heeft drie tips tegen de hitte: zorg dat je huis aan de buitenkant afgeschermd wordt, gooi 's ochtends vroeg alles open en pak het Spaanse ritme op: vroeg opstaan, een siësta en 's avonds lekker barbecueën.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV