Dennis Wiersma steunt zijn fractievoorzitter Sophie Hermans: "Lelijk van Wilders"

Dennis Wiersma steunt zijn fractievoorzitter Sophie Hermans: "Lelijk van Wilders"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dennis Wiersma</em> steunt zijn fractievoorzitter <em>Sophie Hermans</em>: &quot;Lelijk van Wilders&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. VVD'er Dennis Wiersma is minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Hij zat woensdag aan tafel om over zijn vakgebied te praten, maar uiteraard kon Humberto Tan ook niet voorbijgaan aan de emotie die Sophie Hermans die middag toonde in een debat met Geert Wilders. Wiersma steunt zijn fractievoorzitter en is vol lof over haar werklust. Hij noemt de actie van Wilders dan ook "lelijk" en vertelt dat steeds meer schoolkinderen geen debatten meer willen kijken vanwege de manier waarop Kamerleden met elkaar omgaan. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dennis Wiersma steunt zijn fractievoorzitter Sophie Hermans: "Lelijk van Wilders"

VVD'er Dennis Wiersma is minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Hij zat woensdag aan tafel om over zijn vakgebied te praten, maar uiteraard kon Humberto Tan ook niet voorbijgaan aan de emotie die Sophie Hermans die middag toonde in een debat met Geert Wilders. Wiersma steunt zijn fractievoorzitter en is vol lof over haar werklust. Hij noemt de actie van Wilders dan ook "lelijk" en vertelt dat steeds meer schoolkinderen geen debatten meer willen kijken vanwege de manier waarop Kamerleden met elkaar omgaan.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's