Anouk Hoogendijk: 'Had wat complicaties in zwangerschap dus even gewacht met naar buiten brengen' (video)

Anouk Hoogendijk: 'Had wat complicaties in zwangerschap dus even gewacht met naar buiten brengen' (video)

Anouk Hoogendijk is weer zwanger en sprak daar woensdagavond over met haar collega's van Shownieuws: "Ik moet er zelf ook nog eventjes aan wennen. Maar heel spannend."

'Complicaties'
Een eerdere zwangerschap van de oud-profvoetbalster liep niet goed af en ook nu was het even spannend: "Ik moet zeggen dat ik ook wat complicaties had dus vandaar dat ik ook iets langer gewacht heb met het naar buiten brengen. Het blift spannend maar het ziet er nu in ieder geval goed uit." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Anouk Hoogendijk: 'Had wat <em>complicaties</em> in zwangerschap dus even gewacht met naar buiten brengen' (video) Anouk Hoogendijk is weer zwanger en sprak daar woensdagavond over met haar collega's van Shownieuws: "Ik moet er zelf ook nog eventjes aan wennen. Maar heel spannend." 'Complicaties'Een eerdere zwangerschap van de oud-profvoetbalster liep niet goed af en ook nu was het even spannend: "Ik moet zeggen dat ik ook wat complicaties had dus vandaar dat ik ook iets langer gewacht heb met het naar buiten brengen. Het blift spannend maar het ziet er nu in ieder geval goed uit." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Voetbalster Anouk Hoogendijk opnieuw in verwachting: "Het blijft een wonder" (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik Terminator ben' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV