Video: Overval René van der Gijp wordt door de rechter behandelt

Video: Overval René van der Gijp wordt door de rechter behandelt

Justitie verdenkt een groep verdachten van het vormen van een criminele organisatie. Die organisatie hield zich volgens het OM in 2020 gedurende het hele jaar bezig met het plegen van misdrijven, zoals diefstallen, afpersing met geweld en woningovervallen in verschillende steden. Ook René van der Gijp was de dupe. Bekijk de beelden van de rechter die deze zaak behandelt hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Overval <em>René van der Gijp</em> wordt door de rechter behandelt Justitie verdenkt een groep verdachten van het vormen van een criminele organisatie. Die organisatie hield zich volgens het OM in 2020 gedurende het hele jaar bezig met het plegen van misdrijven, zoals diefstallen, afpersing met geweld en woningovervallen in verschillende steden. Ook René van der Gijp was de dupe. Bekijk de beelden van de rechter die deze zaak behandelt hieronder. Lees verder onder de video. Slaghamers"Van der Gijp werd in de avond van 27 april vorig jaar door drie gemaskerde mannen belaagd toen hij na een uitzending van Veronica Inside thuiskwam. Ze sloegen met slaghamers op zijn auto maar vluchtten uiteindelijk zonder buit. Van der Gijp, die vermoedt dat de daders uit waren op zijn Rolex-horloge, dankt dit aan zijn auto met gepantserde ramen", laat Shownieuws weten. Bekijk de beelden vanuit de rechtszaal hierboven. Bekijk ook Video: overvallers Nikkie de Jager vandaag angstvallig stil voor rechter Bekijk deze video » Bekijk beelden vanuit de rechtbank tijdens zaak overval Nikkie de Jager Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Slaghamers
"Van der Gijp werd in de avond van 27 april vorig jaar door drie gemaskerde mannen belaagd toen hij na een uitzending van Veronica Inside thuiskwam. Ze sloegen met slaghamers op zijn auto maar vluchtten uiteindelijk zonder buit. Van der Gijp, die vermoedt dat de daders uit waren op zijn Rolex-horloge, dankt dit aan zijn auto met gepantserde ramen", laat Shownieuws weten.

Bekijk de beelden vanuit de rechtszaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV