Humberto: stopt K-popband BTS voorlopig en is dat erg?

Humberto: stopt K-popband BTS voorlopig en is dat erg?

Donderdag 16 juni 2022 om 09:59

In Nederland wist de K-popgroep BTS geen enorme stempel te drukken op de hitlijsten, ze scoorden slechts twee hits, maar in andere werelddelen was dat wel anders. Nu zouden de immens populaire bandleden zich echter wat meer willen gaan richten op hun solocarrières en de band 'on hold' zetten, al wordt dat donderdag door het management alweer tegengesproken.

'Dienstplicht'
Zag radiopresentatrice Micha Blok dit nieuws aankomen? "Er waren al langer geruchten want er was ook een probleem met de dienstplicht, want in Korea moeten de mannnen tussen de 18 en 25 in dienstplicht en dit zijn allemaal mannen in die leeftijd. Dus die moesten in dienstplicht." Toch snapt ze dit eventuele besluit niet zo: "Waarom zou je hiermee stoppen, het gaat hartstikke goed?" Bekijk het fragment van Humberto, waarin ook een aantal fans van BTS aan het woord komen, hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: stopt K-popband <em>BTS</em> voorlopig en is dat erg? In Nederland wist de K-popgroep BTS geen enorme stempel te drukken op de hitlijsten, ze scoorden slechts twee hits, maar in andere werelddelen was dat wel anders. Nu zouden de immens populaire bandleden zich echter wat meer willen gaan richten op hun solocarrières en de band 'on hold' zetten, al wordt dat donderdag door het management alweer tegengesproken. 'Dienstplicht'Zag radiopresentatrice Micha Blok dit nieuws aankomen? "Er waren al langer geruchten want er was ook een probleem met de dienstplicht, want in Korea moeten de mannnen tussen de 18 en 25 in dienstplicht en dit zijn allemaal mannen in die leeftijd. Dus die moesten in dienstplicht." Toch snapt ze dit eventuele besluit niet zo: "Waarom zou je hiermee stoppen, het gaat hartstikke goed?" Bekijk het fragment van Humberto, waarin ook een aantal fans van BTS aan het woord komen, hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: stopt K-popband BTS voorlopig en is dat erg?

Actuele video's

Meer actuele video's