Shownieuws: 'Hoofdpijnprinses Alexia mag NIET bevriend raken met de Spaanse prinses Leonor'

Shownieuws: 'Hoofdpijnprinses Alexia mag NIET bevriend raken met de Spaanse prinses Leonor'

De Spaanse media blijkt als de dood te zijn dat hun keurige prinses Leonor bevriend raakt met prinses Alexia, nu zij beiden op dezelfde school in Wales zitten. Sandra Schuurhof: 'Ze vinden Alexia te rebels en noemen haar de hoofdpijnprinses dus ze schrijven de hele tijd negatief over haar.'

'Alexia al twee keer ontsnapt'
Het tijdschrift Lecturas komt deze week met een nieuw, nogal achterlijk, verhaal en gooit nog wat extra olie op het vuur: 'Alexia is al twee keer ontsnapt tijdens schooltijd voor verjaardagen van haar ouders. Onze prinses Leonor doet dat nooit, die gaat alleen maar terug tijdens vakanties', aldus Schuurhof. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Hoofdpijnprinses</em> Alexia mag NIET bevriend raken met de Spaanse prinses Leonor' De Spaanse media blijkt als de dood te zijn dat hun keurige prinses Leonor bevriend raakt met prinses Alexia, nu zij beiden op dezelfde school in Wales zitten. Sandra Schuurhof: 'Ze vinden Alexia te rebels en noemen haar de hoofdpijnprinses dus ze schrijven de hele tijd negatief over haar.' 'Alexia al twee keer ontsnapt'Het tijdschrift Lecturas komt deze week met een nieuw, nogal achterlijk, verhaal en gooit nog wat extra olie op het vuur: 'Alexia is al twee keer ontsnapt tijdens schooltijd voor verjaardagen van haar ouders. Onze prinses Leonor doet dat nooit, die gaat alleen maar terug tijdens vakanties', aldus Schuurhof. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik Terminator ben' (Shownieuws) Bekijk deze video » Maxime Meiland tegen Glennis Grace-haters: 'Doe even rustig' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's