Overreden Donny Roelvink deelt goed nieuws vanuit ziekenhuis: "Ik mag naar huis" (video)

Overreden Donny Roelvink deelt goed nieuws vanuit ziekenhuis: "Ik mag naar huis" (video)

Donny Roelvink heeft afgelopen week een zeer heftig ongeluk gehad. Een Hummer overreed Donny tijdens het maken van een Instagramvideo. Zijn vader Dries Roelvink was erg geschrokken, maar vandaag deelt Donny goed nieuws. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Overreden <em>Donny Roelvink</em> deelt goed nieuws vanuit ziekenhuis: &quot;Ik mag naar huis&quot; (video) Donny Roelvink heeft afgelopen week een zeer heftig ongeluk gehad. Een Hummer overreed Donny tijdens het maken van een Instagramvideo. Zijn vader Dries Roelvink was erg geschrokken, maar vandaag deelt Donny goed nieuws. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. ComebackDonny is het UMC voor eeuwig dankbaar voor de goede zorg. "Ook wil ik jullie bedanken. Ik krijg nog steeds elk moment van de dag berichtjes binnen van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Ik moet de komende zes weken rusten. Ik ga werken aan mijn comeback", zegt Donny in de bovenstaande Shownieuws-video. Bekijk ook Donny Roelvink overreden door Hummer, Dries deelt details van het ongeluk (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink: 'Dokteren kijken me aan alsof ik Terminator ben' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Comeback
Donny is het UMC voor eeuwig dankbaar voor de goede zorg. "Ook wil ik jullie bedanken. Ik krijg nog steeds elk moment van de dag berichtjes binnen van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt. Ik moet de komende zes weken rusten. Ik ga werken aan mijn comeback", zegt Donny in de bovenstaande Shownieuws-video.

Actuele video's

Meer actuele video's