Temptation Island-ster Rodanya is zwanger van een tweeling en deelt beelden

Temptation Island-ster Rodanya is zwanger van een tweeling en deelt beelden

Donderdag 16 juni 2022 om 13:30

Rodanya die ooit meedeed aan het programma Temptation Island, is opnieuw zwanger. Rodanya heeft al twee kinderen uit haar relatie met ex Morgan en is nu in verwachting van een tweeling. Bekijk de zwangerschapsaankondiging hieronder.

Tweeling
In een video op Instagram deelt Rodanya het grote nieuws met haar volgers. "Tweeling onderweg", schrijft ze hieronder. Het geslacht van de baby's en wanneer de twee kindjes ter wereld zullen komen, heeft ze niet bekendgemaakt. De realityster bedankt op Instagram alle mensen die een lief berichtje naar haar hebben gestuurd. Bekijk de Shownieuws-video met de echo-beelden van de tweeling hieronder.

<em>Temptation Island</em>-ster Rodanya is zwanger van een <em>tweeling</em> en deelt beelden Rodanya die ooit meedeed aan het programma Temptation Island, is opnieuw zwanger. Rodanya heeft al twee kinderen uit haar relatie met ex Morgan en is nu in verwachting van een tweeling. Bekijk de zwangerschapsaankondiging hieronder. TweelingIn een video op Instagram deelt Rodanya het grote nieuws met haar volgers. "Tweeling onderweg", schrijft ze hieronder. Het geslacht van de baby's en wanneer de twee kindjes ter wereld zullen komen, heeft ze niet bekendgemaakt. De realityster bedankt op Instagram alle mensen die een lief berichtje naar haar hebben gestuurd. Bekijk de Shownieuws-video met de echo-beelden van de tweeling hieronder. Bekijk ook Schattige beelden: Zeldzame kleine plompe lori-tweeling geboren in Dierenpark Amersfoort Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Influencer Elise Boers is ten huwelijk gevraagd door model Wouter Peelen Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's