Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder: vanaf 14 juli te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder: vanaf 14 juli te zien op Netflix

Bekijk de trailer van <em>Kung Fu Panda: De drakenridder</em>: vanaf 14 juli te zien op Netflix Wanneer in de nieuwe Kung Fu Panda-film een mysterieus stel wezels hun zinnen zetten op een verzameling van vier krachtige wapens, moet Po zijn huis verlaten om te beginnen aan een wereldwijde zoektocht naar verlossing en gerechtigheid. Daarbij werkt hij samen met de no-nonsense Engelse ridder Zwervend Zwaard. Samen beginnen deze twee totaal verschillende krijgers aan een episch avontuur om als eerste de magische wapens te vinden en de wereld van de ondergang te redden. Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder hierboven. De nieuwe Kung Fu Panda-film is vanaf 14 juli te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Girl in the Picture: vanaf 6 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Ana de Armas speelt Marilyn Monroe in nieuwe Netflix film Blonde, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder: vanaf 14 juli te zien op Netflix

Wanneer in de nieuwe Kung Fu Panda-film een mysterieus stel wezels hun zinnen zetten op een verzameling van vier krachtige wapens, moet Po zijn huis verlaten om te beginnen aan een wereldwijde zoektocht naar verlossing en gerechtigheid. Daarbij werkt hij samen met de no-nonsense Engelse ridder Zwervend Zwaard. Samen beginnen deze twee totaal verschillende krijgers aan een episch avontuur om als eerste de magische wapens te vinden en de wereld van de ondergang te redden.

Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder hierboven. De nieuwe Kung Fu Panda-film is vanaf 14 juli te zien op Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Kung Fu Panda: De drakenridder: vanaf 14 juli te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV