Video: duizenden bijen maken nest zich in fietstas in Haarlem: 'Enorm schrikken'

Video: duizenden bijen maken nest zich in fietstas in Haarlem: 'Enorm schrikken'

Video: duizenden <em>bijen</em> maken nest zich in fietstas in Haarlem: 'Enorm schrikken' Het zal je maar gebeuren: je wilt een fietstochtje maken en plotseling merk je dat er duizenden bijen in je fietstas zitten. Enorm schrikken en ook een probleem, want hoe kom je van al die bijen af? In boventaande video hoor je het hele verhaal van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Hevige brand in manage Brabantse Wouwse Plantage Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van de geboren Chimpansee in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » Pinkpop treft voorbereidingen voor tropische hitte: "Het wordt 38 graden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het zal je maar gebeuren: je wilt een fietstochtje maken en plotseling merk je dat er duizenden bijen in je fietstas zitten. Enorm schrikken en ook een probleem, want hoe kom je van al die bijen af? In boventaande video hoor je het hele verhaal van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's