Rick Nieman in Khalid & Sophie: 'Tweehonderd kamerleden? Interessant idee' (video)

Rick Nieman in Khalid & Sophie: 'Tweehonderd kamerleden? Interessant idee' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Rick Nieman in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Tweehonderd kamerleden? Interessant idee' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Volt en ChristenUnie deden donderdag in De Volkskrant een voorstel om het vertrouwen in de democratie te herstellen. En volgens Laurens Dassen en Gert-Jan Segers gaat het helpen om het aantal Kamerzetels uit te breiden: van honderdvijftig naar tweehonderd. Tafelgast van Khalid & Sophie Rick Niemand vindt het een interessant idee. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rick Nieman in Khalid & Sophie: 'Tweehonderd kamerleden? Interessant idee' (video)

Volt en ChristenUnie deden donderdag in De Volkskrant een voorstel om het vertrouwen in de democratie te herstellen. En volgens Laurens Dassen en Gert-Jan Segers gaat het helpen om het aantal Kamerzetels uit te breiden: van honderdvijftig naar tweehonderd. Tafelgast van Khalid & Sophie Rick Niemand vindt het een interessant idee.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's