Video: Coen & Sander nemen afscheid van dagelijkse show op Radio538

Video: Coen & Sander nemen afscheid van dagelijkse show op Radio538

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben afscheid genomen van Radio 538. Hun dagelijkse radioprogramma stopt, maar vanaf het najaar zijn ze nog wel iedere vrijdag te horen. RTL Boulevard was erbij vandaag.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Coen &amp; Sander</em> nemen afscheid van dagelijkse show op <em>Radio538</em> Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben afscheid genomen van Radio 538. Hun dagelijkse radioprogramma stopt, maar vanaf het najaar zijn ze nog wel iedere vrijdag te horen. RTL Boulevard was erbij vandaag. Lees verder onder de video. TijdperkHet requestrad, de nationale Comic Sans-dag en de beroemde jaarlijkse zoektocht naar de 'Schaamnaam'. Na bijna zestien jaar stoppen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga als dagelijks duo. Reporter van RTL Boulevard Lex Uiting was er de hele dag bij, net als zestien jaar geleden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Video: Coen & Sander nemen afscheid van dagelijkse show op Radio538

Tijdperk
Het requestrad, de nationale Comic Sans-dag en de beroemde jaarlijkse zoektocht naar de 'Schaamnaam'. Na bijna zestien jaar stoppen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga als dagelijks duo. Reporter van RTL Boulevard Lex Uiting was er de hele dag bij, net als zestien jaar geleden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's