RTL Boulevard over rechtzaak tegen Kevin Spacey: 'Hij ontkent stellig' (video)

RTL Boulevard over rechtzaak tegen Kevin Spacey: 'Hij ontkent stellig' (video)

<em>RTL Boulevard</em> over rechtzaak tegen <em>Kevin Spacey</em>: 'Hij ontkent stellig' (video) Hollywood-acteur Kevin Spacey speelt vandaag de hoofdrol in de Britse rechtbank, want hij moet zich daar verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie verschillende mannen. De beschuldigingen staan al sinds 2017 zeker niet op zichzelf en daarom is de carrière van deze ooit zo gevierde Oscar-winnaar dan ook als 'n kaartenhuis in elkaar gestort. RTL Boulevard-deskundige Eric de Munck praat je bij in bovenstaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard over rechtzaak tegen Kevin Spacey: 'Hij ontkent stellig' (video)

Hollywood-acteur Kevin Spacey speelt vandaag de hoofdrol in de Britse rechtbank, want hij moet zich daar verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie verschillende mannen. De beschuldigingen staan al sinds 2017 zeker niet op zichzelf en daarom is de carrière van deze ooit zo gevierde Oscar-winnaar dan ook als 'n kaartenhuis in elkaar gestort. RTL Boulevard-deskundige Eric de Munck praat je bij in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV