Liesbeth Beukeboom in Op1: 'Voor sommige Dutchbatters komt eerherstel te laat'

Liesbeth Beukeboom in Op1: 'Voor sommige Dutchbatters komt eerherstel te laat'

Donderdag 16 juni 2022 om 23:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Liesbeth Beukeboom in <em>Op1</em>: 'Voor sommige <em>Dutchbatters</em> komt eerherstel te laat' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dutchbat-veteranen zijn in 1995 op een onmogelijke missie gestuurd naar Srebrenica, dat onderschrijft het kabinet nu ook. Daarom komen premier Rutte en minister Ollongren van Defensie zaterdag met eerherstel als zij hun 'erkenning en waardering' zullen uitspreken voor de Dutchbatters. Echter komt voor sommige Dutchbatters het eerherstel te laat, zo zegt veteraan Liesbeth Beukeboom. 'Er zijn mensen uit het leven gestapt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Liesbeth Beukeboom in Op1: 'Voor sommige Dutchbatters komt eerherstel te laat'

Dutchbat-veteranen zijn in 1995 op een onmogelijke missie gestuurd naar Srebrenica, dat onderschrijft het kabinet nu ook. Daarom komen premier Rutte en minister Ollongren van Defensie zaterdag met eerherstel als zij hun 'erkenning en waardering' zullen uitspreken voor de Dutchbatters. Echter komt voor sommige Dutchbatters het eerherstel te laat, zo zegt veteraan Liesbeth Beukeboom. 'Er zijn mensen uit het leven gestapt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's