Bekijk hier de trailer van expliciete Netflix-film BLONDE met Ana de Armas als Marilyn Monroe

Bekijk hier de trailer van expliciete Netflix-film BLONDE met Ana de Armas als Marilyn Monroe

Netflix heeft eindelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven voor deze film BLONDE die zomaar een leeftijdsclassificatie van 18 jaar en ouder zou kunnen krijgen. Bekijk hieronder de trailer van de biografische dramafilm Blonde.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies

Bekijk hier de trailer van expliciete Netflix-film <em>BLONDE</em> met Ana de Armas als Marilyn Monroe Netflix heeft eindelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven voor deze film BLONDE die zomaar een leeftijdsclassificatie van 18 jaar en ouder zou kunnen krijgen. Bekijk hieronder de trailer van de biografische dramafilm Blonde. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies Het verhaalNa een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een legendarische filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze snel wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de grote liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt. Vanaf 23 september 2022 is de film BLONDE te zien op Netflix. Genre: Biografie, Drama. Trailer The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes Bekijk deze trailer » Op1: had John F. Kennedy iets te maken met de dood van Marilyn Monroe? Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van expliciete Netflix-film BLONDE met Ana de Armas als Marilyn Monroe

Het verhaal
Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een legendarische filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze snel wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de grote liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Vanaf 23 september 2022 is de film BLONDE te zien op Netflix. Genre: Biografie, Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV