Derksen over Gouden Televizier-Ring: "Als Peter Gillis erbij zit, wil ik niet genomineerd worden"

Derksen over Gouden Televizier-Ring: "Als Peter Gillis erbij zit, wil ik niet genomineerd worden"

Vrijdag 17 juni 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Derksen</em> over <em>Gouden Televizier-Ring</em>: &quot;Als Peter Gillis erbij zit, wil ik niet genomineerd worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee en Johan Derksen hebben het donderdag 16 juni bij Vandaag Inside over de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. De talkshow is tot nu toe nog niet genomineerd en daar hebben zij een petitie voor gestart. "Ze willen ons er niet bij hebben, want ze zijn als de dood dat we weer zouden winnen", zegt Johan Derksen lachend. Toen hij hoorde dat Peter Gillis genomineerd is, hoefde het voor Johan allemaal niet meer. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Heftig: Angela de Jong heeft lelijke teennagel, "Gaan we het NIET over hebben" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » René van der Gijp lacht om dieet Peter Gillis: "In drie weken halve kilo afgevallen!" Bekijk deze video »
TV :

Wilfred Genee en Johan Derksen hebben het donderdag 16 juni bij Vandaag Inside over de Gouden Televizier-Ring-verkiezing. De talkshow is tot nu toe nog niet genomineerd en daar hebben zij een petitie voor gestart. "Ze willen ons er niet bij hebben, want ze zijn als de dood dat we weer zouden winnen", zegt Johan Derksen lachend. Toen hij hoorde dat Peter Gillis genomineerd is, hoefde het voor Johan allemaal niet meer.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's