Video: hoogtepunten van de voorlopig laatste Coen & Sander Show

Video: hoogtepunten van de voorlopig laatste Coen & Sander Show

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hadden donderdag hun laatste werkdag als dagelijks radio-duo op Radio 538. Bekijk hieronder het overzicht van het feestelijke (voorlopige) einde.

Lees verder onder de video.

Video: hoogtepunten van de voorlopig laatste <em>Coen &amp; Sander Show</em> Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hadden donderdag hun laatste werkdag als dagelijks radio-duo op Radio 538. Bekijk hieronder het overzicht van het feestelijke (voorlopige) einde. Lees verder onder de video. DuoAl zo'n 16 jaar zijn Coen en Sander een radio-duo. Eerst bij 3FM, later bij Radio 538. Na vandaag gaan ze allebei hun eigen weg. Waar Swijnenberg van maandag tot en met donderdag radio gaat maken voor 538, krijgt Lantinga een middagshow op Radio Veronica. Maar er is goed nieuws voor de fans: op de vrijdag zijn ze 'gewoon' samen te horen. Bekijk de video van Radio538 hierboven. Bekijk ook Video: Coen & Sander Show stopt, maar Coen en Sander blijven een duo Bekijk deze video » Radio-dj Sander Latinga is Ruud de Wild spuugzat: "Wees niet zo zuur man!" Bekijk deze video » Video: Coen & Sander nemen afscheid van dagelijkse show op Radio538 Bekijk deze video »

Duo
Al zo'n 16 jaar zijn Coen en Sander een radio-duo. Eerst bij 3FM, later bij Radio 538. Na vandaag gaan ze allebei hun eigen weg. Waar Swijnenberg van maandag tot en met donderdag radio gaat maken voor 538, krijgt Lantinga een middagshow op Radio Veronica. Maar er is goed nieuws voor de fans: op de vrijdag zijn ze 'gewoon' samen te horen.

Bekijk de video van Radio538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV