Wilfred Genee snoert Johan Derksen de mond: "Ik keek eigenlijk naar Leonie"

Wilfred Genee snoert Johan Derksen de mond: "Ik keek eigenlijk naar Leonie"

Vrijdag 17 juni 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> snoert <em>Johan Derksen</em> de mond: &quot;Ik keek eigenlijk naar Leonie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee heeft het donderdag bij Vandaag Inside over gokverslaving en vraagt Leonie ter Braak om haar mening. Johan Derksen geeft antwoord op Wilfreds vraag, maar hij onderbreekt Johan: "Ik keek eigenlijk naar Leonie", zegt de presentator vlug. Als Leonie eenmaal aan het woord is laat ze weten dat ze gokverslaving 'matig' vindt. Derksen zegt dat de toenemende gokverslaving komt doordat gokken sindskort wettelijk toegestaan is in Nederland: "Reclame roept op tot gokverslaving, had dat dan van te voren bedacht." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook René van der Gijp in VI over emotionele Sophie Hermans: "We moeten oppassen met haar" Bekijk deze video » René van der Gijp lacht om dieet Peter Gillis: "In drie weken halve kilo afgevallen!" Bekijk deze video »
TV :

Wilfred Genee heeft het donderdag bij Vandaag Inside over gokverslaving en vraagt Leonie ter Braak om haar mening. Johan Derksen geeft antwoord op Wilfreds vraag, maar hij onderbreekt Johan: "Ik keek eigenlijk naar Leonie", zegt de presentator vlug. Als Leonie eenmaal aan het woord is laat ze weten dat ze gokverslaving 'matig' vindt. Derksen zegt dat de toenemende gokverslaving komt doordat gokken sindskort wettelijk toegestaan is in Nederland: "Reclame roept op tot gokverslaving, had dat dan van te voren bedacht."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's