De geniale vriendin: Wie vlucht en wie blijft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De geniale vriendin: Wie vlucht en wie blijft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: De geniale vriendin seizoen 3

De geniale vriendin: Wie vlucht en wie blijft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het derde seizoen van de Italiaanse dramaserie De geniale vriendin van start op NPO 2. Dit seizoen heeft als ondertitel Wie vlucht en wie blijft en speelt zich af in de roerige jaren zeventig. Er wordt gestreden voor vrijheid en gelijkheid, maar gelden die nieuwe verworvenheden ook voor Lila en Lenù? Op de vuistDe rokken zijn korter, de bakkebaarden langer en er wordt gefluisterd over een pil die zwangerschappen kan voorkomen. In Milaan staan studenten op de barricaden, in Napels gaan communisten en fascisten met elkaar op de vuist. Bij een presentatie van Elena's nieuwe boek duikt ineens Nino op. Elena beseft dat haar verlangen naar hem nooit is verdwenen en begint te twijfelen aan haar verloofde Pietro. KritiekenOndertussen komen er uiteenlopende kritieken binnen op haar boek, die ze zich allemaal erg aantrekt. Ook in Napels, in de wijk van haar ouders, doet haar boek heel wat stof opwaaien. Ze voelt zich niet op haar gemak in het intellectuele milieu van haar aanstaande schoonouders, maar is ook vervreemd geraakt van haar eigen familie, die haar arrogantie verwijt. Bekijk ook Kijktip: De geniale vriendin, vanavond op NPO 2 Bekijk deze video »
Uitzending :
De geniale vriendin: Wie vlucht en wie blijft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het derde seizoen van de Italiaanse dramaserie De geniale vriendin van start op NPO 2. Dit seizoen heeft als ondertitel Wie vlucht en wie blijft en speelt zich af in de roerige jaren zeventig. Er wordt gestreden voor vrijheid en gelijkheid, maar gelden die nieuwe verworvenheden ook voor Lila en Lenù?

Op de vuist
De rokken zijn korter, de bakkebaarden langer en er wordt gefluisterd over een pil die zwangerschappen kan voorkomen. In Milaan staan studenten op de barricaden, in Napels gaan communisten en fascisten met elkaar op de vuist. Bij een presentatie van Elena's nieuwe boek duikt ineens Nino op. Elena beseft dat haar verlangen naar hem nooit is verdwenen en begint te twijfelen aan haar verloofde Pietro.

Kritieken
Ondertussen komen er uiteenlopende kritieken binnen op haar boek, die ze zich allemaal erg aantrekt. Ook in Napels, in de wijk van haar ouders, doet haar boek heel wat stof opwaaien. Ze voelt zich niet op haar gemak in het intellectuele milieu van haar aanstaande schoonouders, maar is ook vervreemd geraakt van haar eigen familie, die haar arrogantie verwijt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De geniale vriendin: Wie vlucht en wie blijft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV