De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby

De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby

John de Bever is in De Bevers aangekomen in de muziekstudio om een liedje in te zingen. De volkszanger wordt echter afgeleid door een kleine gast, Manfred heeft zijn vrouw en pasgeboren baby meegenomen. John is op slag verliefd op de kleine en gaat eerst uitgebreid knuffelen voor hij achter de microfoon plaatsneemt...

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em> gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby John de Bever is in De Bevers aangekomen in de muziekstudio om een liedje in te zingen. De volkszanger wordt echter afgeleid door een kleine gast, Manfred heeft zijn vrouw en pasgeboren baby meegenomen. John is op slag verliefd op de kleine en gaat eerst uitgebreid knuffelen voor hij achter de microfoon plaatsneemt... Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. John de Bever geeft Peter Gillis voetballes: "Ga jij maar in het doel" (video) Bekijk deze video » De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op Bekijk deze video »
TV :
De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV