Petra Kok van TUI schetst mogelijkheden voor vakantiegangers: "Er zijn ook leuke treinreizen"

Petra Kok van TUI schetst mogelijkheden voor vakantiegangers: "Er zijn ook leuke treinreizen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Petra Kok van <em>TUI</em> schetst mogelijkheden voor vakantiegangers: &quot;Er zijn ook leuke treinreizen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Petra Kok van TUI vertelt donderdag bij Humberto Tan aan tafel over de chaos op Schiphol. Ze schetst de mogelijkheden die er nog zijn voor vakantiegangers nu Schiphol een flink deel van de vakantievluchten schrapt deze zomer. Ze laat weten dat er ook leuke treinreizen zijn in plaats van vliegreizen. Maar de mensen die al een vliegreis hebben geboekt, voor hen doet TUI alles om dat goed te laten verlopen deze zomer. Zie het Humberto-fragment hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Frank Oostdam gaat los op kabinet: "Ze laten de reiziger in de kou staan" (Humberto) Bekijk deze video » Bernice Notenboom bij Humberto over haar tocht door Groenland: "Al het sneeuw weg" Bekijk deze video » Humberto gemist? Miljuschka over epilepsie bij haar dochter Felina: "Kan dodelijk zijn" Bekijk deze video » Leo Blokhuis bij Humberto: "Paul McCartney houdt meer van muziek dan van zichzelf" Bekijk deze video » Humberto gemist? Strange Brew & Stephanie Struijk treden op met 'Here, There and Everywhere' Bekijk deze video » Bekijk ook Dennis Wiersma steunt zijn fractievoorzitter Sophie Hermans: "Lelijk van Wilders" Bekijk deze video » Humberto: stopt K-popband BTS voorlopig en is dat erg? Bekijk deze video »
TV :
Petra Kok van TUI schetst mogelijkheden voor vakantiegangers: "Er zijn ook leuke treinreizen"

Petra Kok van TUI vertelt donderdag bij Humberto Tan aan tafel over de chaos op Schiphol. Ze schetst de mogelijkheden die er nog zijn voor vakantiegangers nu Schiphol een flink deel van de vakantievluchten schrapt deze zomer. Ze laat weten dat er ook leuke treinreizen zijn in plaats van vliegreizen. Maar de mensen die al een vliegreis hebben geboekt, voor hen doet TUI alles om dat goed te laten verlopen deze zomer. Zie het Humberto-fragment hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV