Bernice Notenboom bij Humberto over haar tocht door Groenland: "Al het sneeuw weg"

Bernice Notenboom bij Humberto over haar tocht door Groenland: "Al het sneeuw weg"

Vrijdag 17 juni 2022 om 09:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bernice Notenboom</em> bij <em>Humberto</em> over haar tocht door Groenland: &quot;Al het sneeuw weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Gisteren zagen we klimaatjournalist Bernice Notenboom bij Humberto aan tafel.2000 kilometer kiten over de sneeuw, om de temperatuur van het ijs in Groenland te meten. Bernice kwam tot een weinig hoopvolle conclusie na haar reis. Er was namelijk geen sneeuw. Althans bij de kust: "Je hebt plekken waar de sneeuw zich opstapeld. Je krijgt echt een berg en bij de kust daar regent het." Zie het Humberto-fragment hierboven. Bekijk ook Dennis Wiersma steunt zijn fractievoorzitter Sophie Hermans: "Lelijk van Wilders" Bekijk deze video » Humberto: stopt K-popband BTS voorlopig en is dat erg? Bekijk deze video »
TV :
Bernice Notenboom bij Humberto over haar tocht door Groenland: "Al het sneeuw weg"

Gisteren zagen we klimaatjournalist Bernice Notenboom bij Humberto aan tafel.
2000 kilometer kiten over de sneeuw, om de temperatuur van het ijs in Groenland te meten. Bernice kwam tot een weinig hoopvolle conclusie na haar reis. Er was namelijk geen sneeuw. Althans bij de kust: "Je hebt plekken waar de sneeuw zich opstapeld. Je krijgt echt een berg en bij de kust daar regent het." Zie het Humberto-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's